Jätkades Rae Meierei veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Loe lähemalt

RAE MEIEREI – UNIKAALNE RESTORAN VANALINNA SÜDAMES

Kui oled juba kuid kuulnud jutte uue avatava restorani kohta, mis saab olema suurim ja unikaalseim Eestis, oled jõudnud õigesse kohta! On täiesti tõsi, et lõpuks kohtuvad maailma trendid ka Tallinnas – nimelt avas sellel nädalal ametlikult uksed uus ja omanäoline restoran Rae Meierei, millesarnast Baltikumis ja Skandinaavias rohkem ei leia.

MIS AGA TEEB RAE MEIEREI NII ERILISEKS?

Suurim restoran Eestis

Rae Meierei on suurimaks restoraniks Eestis – meie juures on lausa 350 istekohta. Omanäolisi istekohti leiab nii eri tasapindadega suures saalis, juustutehase kõrval asuvas väiksemas saalis kui ka mitmetasandilistel rõdudel. Suvisel ajal on meil avatud ka 100-kohaline päikeseline väliterrass, kus leidub mõnusalt palju rohelust ja melu. Kõikidele, kes eelistavad aga rahulikumalt omaette olla või vaid oma seltskonna seltsis õhtut nautida, oleme loonud eraldi VIP-ruumi, kus saab nautida täielikku privaatsust. Meie VIP-ruum koosneb kahest erinevast viiekohalisest ruumist, mida on võimalik vastavalt vajadusele kas eraldada või just ühendada.




Industriaalne ja detailirohke interjöör

Restoran on omanäolise industriaalse sisekujundusega, kus rõhku on pööratud absoluutselt igale detailile. Originaalseid sisekujunduse elemente leiate igal sammul ning need pakuvad avastamisrõõmu nii esimesel, viiendal kui ka kümnendal külastuskorral. Seega ei tasu kindlasti piirduda vaid enda istekoha ümbruses olevaga, vaid julgelt ka ülejäänud restoranis ringi vaadata ja põnevaid detaile avastada. Eriilmeliste põnevate valgustite ning mitmetelt reisidelt kaasatoodud huvitavate detailidega on loodud mõnusalt suurlinlik atmosfäär.





Tipptasemelised kokad ja mitmekülgne menüü


Meie brand chef’iks on Eesti gastronoomiamaailma täielik tipp Dmitri Rooz, keda on tunnustatud lugematute auhindade ja preemiatega nii Eestis kui ka ülemaailmselt. Näiteks osales Rooz hiljuti kokkade olümpiaks nimetatud maineka Bocuse d’Or võistluse finaalis. Lisaks on menüü autoriks ka Eesti Maitsete Saatkonna saadik Mihkel Kalbus.

Just nende meistrite käe all on valminud enam kui 60 eheda ja omanäolise roaga menüü. Road hõlmavad endas nii kodumaiseid maitseid kui ka ülemaailmseid toidutrende ning tooraine pärineb võimalikult palju just Eesti väiketootjate ja põllumeeste käest. Ühelt poolt oleme suure tähelepanu suunanud taimetoitudele, teiselt poolt jällegi pakume hoolikalt valitud farmidest pärit ja söeahjus valmivaid mahlaseid lihalõike. Loomulikult põhinevad mitmed road just meie enda juustutehase juustudel. Üldiselt iseloomustavad kõiki Rae Meierei roogasid aga lihtsad, värsked ja puhtad maitsed, samuti maalähedus ja ürtide kasutamine. Kõik road valmivad külaliste silme all avatud köögis ning on terviklikud nii enda maitsete kui ka välimuse poolest.

Meie põneva menüüga saate lähemalt tutvuda siin: https://raemeierei.ee/menuu/

Oma juustutehas ja värsked juustud

Rae Meierei üheks osaks on ka kaasaegne ja viimaseid tehnoloogiaid kasutav juustutehas. Just siin valmivad kogenud juustumeistrite valvsa silma all erinevad juustutooted parimast kohalikust toorpiimast. Meistrid koolitas välja itaallane Massimo Mercandino, kes tunneb juustuvaldkonda läbi ja lõhki. Iga päev valmistavad meie juustumeistrid rohkem kui 600 liitrist toorpiimast erinevaid pehmeid juuste – erineva pehmusastmega mozzarella’t, koorejuust straciatella’t, juustupall burratat, ricotta’t ja ahjus küpsetamiseks mõeldud halloumi’t. Põnevad juusturoad on loomulikult esindatud ka meie mitmekesises menüüs.

Heaks uudiseks paljudele juustusõpradele on kindlasti ka see, et meie juurest on võimalik enda lemmikuid juustusorte kaasa osta. Just nii saate nautida kõige värskemat ja kodumaisest piimast valmistatud juustu ka enda kodus.



Omanäoline joogimenüü

Nagu kõigest eelnevast veel vähe oleks, avatakse restoranis ka omaenda “Vodka muuseum”, kus hakkame õlle baasil villima maitsvaid majajooke. Samuti leiab meie juurest tipptasemelise kokteilibaari, kust saab omanäolisi craft käsitöökokteile efektsete jääst kuulidega. Kasutame enda kokteilide valmistamisel erilisi võtteid, mis teevad kokteilid ainulaadseteks ja pakuvad sellist maitseelamust, mida mujalt ei saa. Eriti omanäoliseks teeb kokteilid asjaolu, et valmistame ise majas kohapeal paljusid kokteilides kasutatavaid komponente – siirupid, bitterid, essentsid. Kõikide majakokteilide retseptid on välja töötatud koostöös köögitiimiga, et pakkuda külalistele veelgi kustumatumat maitseelamust. Lisaks signatuurkokteilidele teevad meie baarmanid ka umbes 50 erinevat klassikalist kokteili ning alkoholivabu kokteile ja majalimonaade.

Kui oled aga rohkem veinisõber, rõõmustab Sind kindlasti asjaolu, et Rae Meierei on lisaks kõigele ka üks parima veinivalikuga restorane, kus saate valida rohkem kui 130 erineva veinisordi vahel – alustades erilistest kodumaistest veinidest lõpetades maailma tippklassi veinidega. Kusjuures lausa 25 veini on võimalik tellida ka klaasiga.

Imeline 70-liikmeline kollektiiv

Muidugi ei saa ka üle ega ümber meie professionaalsest, rõõmsameelsest ja imeliselt andekast kollektiivist, kuhu kuulub lausa 70 inimest! Kõik meie kollektiivi liikmed töötavad loomulikult pidevalt selle nimel, et pakkuda külalistele unustamatut elamust. Kindlasti pöörduge julgelt nende poole, kui teil on küsimusi, muresid või kui soovite lihtsalt meie vinges restoranis ühte toredat ringkäiku.

Veel mõned ägedad detailid, mida ei saa mainimata jätta:

-Unikaalsed tualetid, kus iga kabiin üllatab oma erineva ja põneva sisekujundusega

-Päris kitsekesed, Hando ja Kristjan, kes meie juures tihti ringi kõnnivad

-Juustused road, mis ei jäta kedagi külmaks




Kui tunned, et ei jõua ära oodata aega, millal seda kõike oma silmaga on võimalik näha, on meil Sulle üks suurepärane uudis! Nimelt on alates 15. septembrist restoran avatud kõigile huvilistele! Ootame broneeringuid meie kodulehel https://raemeierei.ee/ või telefoninumbril 5343 8366.

Peatse kohtumiseni!
Rae Meierei

PS! Asume Beer House’ga samas majas, teisel korrusel.
Rae Meierei kuulub samasse gruppi kohvik-pagarikojaga Rukis ning restoranidega Farm, Beer House ja Korsaar. Restorane ühendavaks lüliks on MTÜ Eesti Maitsete Saatkond võrgustik, mis viib restoranipidajad kokku kohaliku tooraine kasvatajate-tootjatega.

Lisa kommentaar